Wanneer doet u best beroep op de experts van Dessain Printing?

Wanneer u commercieel huis-aan-huisdrukwerk wil maken en laten verzenden. We helpen u vanaf het eerste idee tot aan de finale distributie. Heb je het ook al meegemaakt? Het idee om een folder of brochure te maken ligt nog maar net op tafel en je zit al vast. Wat kan en wat kan niet : hoe breed of hoe smal, hoe hoog, welke paginering, met een flap, zonder flap, gevouwen, geniet, gelijmd, welk papier, hoe zwaar, hoe licht, hoe wit, hoe transparant, … De experts van Dessain zijn er om jou in te lichten. Haal ze in huis. Lees verder

Dessain is de specialist voor retailbedrijven, winkelketens, grootwarenhuizen, internet- en telecombedrijven … Voor bijlages of inserts in kranten en tijdschriften op grote maar ook beperkte oplage. Een bijlage voor één krant of tientallen kranten, voor één tijdschrift of twintig magazines. In binnen- en buitenland? Ieder met aparte technische vereisten zoals kopwit, voetwit, overslag, enzoverder en met specifieke voorschriften wat betreft logistiek en levering: Dessain heeft al jaren de know how en weet als geen ander hoe hiermee om te gaan.

Ook voor ander drukwerk is Dessain interessant. Vraag een offerte aan. Dessain is meer dan rechttoe rechtaan. De experts van Dessain denken ook krom en zoeken mee naar niet alledaagse oplossingen.

Lees hier meer over hoe we het verschil maken door onze opvolging en service.