Producten en techniek

Techniek
Dessain drukt op drie 16 pagina rotatiepersen van de nieuwste generatie van het merk MAN. Met de meest recente technologie wordt het hoogst mogelijke rendement gehaald en topkwaliteit geleverd. Lees meer over de producten die je bij Dessain kan drukken. Technische fiche.

Papier
Heeft u extra glanzend papier nodig voor uw tijdschrift? Of denkt u eerder aan een matte uitvoering van uw brochure? Hoe vergelijk je gewicht, witheid, gloss, opaciteit, opdikking ? Onze experten helpen u graag verder, want met rotatie is meer mogelijk dan u denkt. Het papier dat op de offsetrotatiepersen gebruikt kan worden is ingedeeld in 8 groepen oftewel papierfamilies. Zie ons overzicht.

Drukwerk zet je zintuigen in werking. Drukwerk voel en zie je. Letterlijk aan het papier. De keuze ervan is van enorm belang, maar ingewikkeld door het grote aanbod. De experts van Dessain begeleiden je perfect bij jouw keuze uit honderden papiersoorten van 39 tot 150 g/m².

Vouwschema's en afwerking
Iedereen kent wel een kruisvouw, maar er zijn oneindig meer mogelijkheden om uw folder of tijdschrift dat extra cachet te geven. Formaat, papierdikte, vouwwijze, gelijmd of niet: welke combinaties kunnen en welke zijn niet realiseerbaar ? Vraag onze medewerkers om de voor u geschikte vouwwijze en afwerking te bespreken.

 

Filmpje van het vouwschema van een 16 paginakatern: http://youtu.be/gQDxjuAlJfM